Notícies
Publicat l'11 d'octubre de 2018
L'Ajuntament aconsegueix 200.000 € més per al Centre Moral, a banda dels 40.000 que inclou el Pressupost 2018

Brindis Centre MoralLa Diputació de Barcelona destinarà 200.000 € al Centre Moral d’Arenys de Munt a través d’una subvenció que ha demanat l’Ajuntament i que es porta treballant conjuntament amb l’entitat des de l’any passat. Aquesta aportació de diners se suma als 40.000 € que l’Ajuntament aporta al Centre Moral a través del Pressupost d’aquest 2018.

La subvenció s’ha aconseguit treballant-la conjuntament amb la junta directiva del Centre, i l’alcalde d’Arenys de Munt ho considera una injecció de diners important. Al mateix temps, recorda que es continua buscant una fórmula que converteixi en pública l’entitat, ja que si l’edifici fos municipal i no del Bisbat, tot hauria estat més fàcil, ha dit Joan Rabasseda.

Aquesta subvenció, i els diners ja previstos al pressupost municipal, complementen els 300.000 € de crèdit que demanarà la mateixa entitat, i que compta amb una àmplia xarxa de microavaladors. Amb aquests diners es podrà fer la primera fase de les obres, tot i que encara no hi ha data d’inici, ja que falta acabar de tramitar la llicència.

Compartir:Comparteix al FacebookCompartir a Twitter

RSS DESTAQUEM

Avui diumenge i durant tot el dia, es mantindran els forts vents que han començat aquest matí, que podran arribar a ser violents i persistents amb cops de més de 80 km/h. Es recomana no fer activitats a l'aire lliure i actuar amb prudència. També es recomana retirar de balcons i terrasses elements inestables com testos o mobiliari i recollir tendals. En cas d'incidència per talls de subministrament energètic cal trucar al telèfon 800760706 i apuntar el número d'incidència. 

Llegir +
^