Notícies
Publicat el 10 de gener de 2019
Arranjaments a les escoles i biblioteca

Arranjament escolesLa Regidoria de Cultura i Ensenyament ha aprofitat el període de vacances de Nadal per fer alguns arranjaments a les escoles i la Biblioteca Antònia Torrent. A l’Escola Sant Martí s’ha canviat el terra de l’aula de psicomotricitat perquè estava molt malmès i s’ha canviat per un de vinil. 

Properament s’iniciaran els treballs de reforma de la instal·lació elèctrica de baixa tensió a l’Escola Sant Martí. Abans de les vacances de Nadal ja va tenir lloc la primera reunió amb el director de l’obra, Sr. Oriol Mora, l’empresa adjudicatària, l’arquitecta municipal, Laura Subirà, i el director de l’escola, Lluís Llovet. En aquesta reunió es va marcar un calendari d’actuacions per tal de minimitzar les molèsties a la tasca docent.

A l’Escola Sobirans, s’ha aprofitat la pausa nadalenca per instal·lar-hi una tanca de fusta que delimita l’hort escolar de la resta de pati. A la Biblioteca Antònia Torrent s’ha pintat l’espai de lectura infantil; properament es renovarà el mobiliari específic per a llibres d’aquest espai per dotar-lo amb un mobiliari més modern i eficient.

Compartir:Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
^