Notícies
Publicat el 15 de gener de 2019
Curs de gestió dialogada de conflictes en entorns educatius

Dia Europeu de la MediacióAmb motiu del Dia Europeu de la Mediació, la Regidoria de Convivència amb el Servei de Mediació Ciutadana ha organitzat el curs de gestió dialogada de conflictes en entorns educatius: “Diàlegs i cercles restauratius”.

L’objectiu d’aquest curs és realitzar una formació en pràctiques restauratives en les seves dues vessants, d’una banda la creació de lligams relacionals de promoció de la convivència grupal i social, i d’altra banda establir el marc en el que podem resoldre conflictes del dia a dia dins entorns educatius i pedagògics.

Concretament, es treballarà en:

  • Conèixer les Pràctiques Restauratives per tal d’estar en disposició de començar a posar-les en pràctica de manera immediata.
  • Compartir amb la comunitat educativa, les possibilitats de les pràctiques a l’entorn i la seva relació amb altres dinàmiques i estratègies afavoridores de la convivència.

Es durà a terme en dues sessions:

  • Dimecres dia 23  de gener de 16 a 20h, a Can Borrell
  • Dijous dia 24 de gener de 9 a 15h, als Centres Educatius de primària i secundària

Els destinataris d’aquest curs són: docents, professors, educadors, monitors, educadors socials i qualsevol persona que desenvolupi un rol educatiu sigui social, cultural, esportiu o de lleure,  professional o voluntari. La formació anirà a càrrec del Sr. Ricard Vila Barceló membre de l’associació de Justícia i Pràctica i del consell de redacció de la revista CONVIVES. Formador en competències socials i emocionals.

Per participar en el curs cal inscripció prèvia a través d’un correu electrònic participacio@arenysdemunt.cat

Compartir:Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
^