Ajuntament d'Arenys de Munt
Publicat el 5 de febrer de 2019

Lip dub mediació i convivčncia - 1El passat dimecres 30 de gener de 2019, l’Institut Domčnec Perramon, amb tot el suport de la direcció i a través de l'Equip de Mediació del centre, i per commemorar el Dia Europeu de la Mediació, va fer la gravació per a la realització d’un lip dub per a la mediació i la convivčncia. En aquest acte hi va participar tot el centre: alumnes, professors, consergeria, professionals de la cantina i AMPA, i tot amb la finalitzat de promoure i enviar un missatge en pro del diŕleg, la convivčncia i la pau.

Lip dub mediació i convivčncia - 2Els dies previs a la gravació va haver-hi un treball de reflexió i debat en les tutories de totes les classes entorn de la cançó triada expressament per al lip dub, Hijos de la tierra de Nil Moliner, la qual fa metŕfores sobre la importŕncia del diŕleg, la mediació, la llibertat de ser i fer, perň, al mateix temps, de respectar i estimar-nos, animant a la oportunitat de decidir sumar-se a estar bé amb un mateix, amb els altres i ajudar els altres.

Lip dub mediació i convivčncia - 3Cada grup-classe va decidir quin era el seu missatge i també com sortir al lip dub de forma divertida. Tant les tutories com l’estona de la gravació van ser moments divertits i d’alegria, que els alumnes van viure de forma molt positiva amb l’objectiu de passar-ho molt bé mentre creem convivčncia i valors prosocials.

L’Equip de Mediació, format per alumnes, professors del centre i la mediadora municipal, ara té l’encŕrrec d’editar el vídeo i fer-ne difusió per tal de compartir el missatge.