Notícies
Publicat el 13 de juny de 2019
Ple d'investidura de l'alcalde d'Arenys de Munt, dissabte a les 12 h

Videoacta PleEl proper dissabte, 15 de juny, a les 12 h a la masia de Can Borrell tindrà lloc la sessió extraordinària constitutiva del nou ajuntament i l’elecció de l’alcalde, de conformitat amb el que disposa l’article 195 de la Llei Orgànica de Règim Electoral General. Tots els electes ja disposen de la credencial com a regidors/es i, després de la presa de possessió i de la constitució de la mesa d’edat, procediran a la votació per a l’elecció del nou alcalde.

L’alcalde en funcions, Joan Rabasseda, ja ha adreçat la convocatòria d’aquesta sessió constitutiva als sis regidors i regidores d’ERC, Josep Sànchez, Tònia Vila, Àngel Castillo, M. Àngels Gros, Jordi Maimí i Montserrat Batista; als quatre de Junts per Arenys de Munt, Lluís Campasol, Abel Coll, Roser Moré i Vicky Devesa; als dos del PSC, Vanesa Muñoz i Àngels Castillo, i al regidor de la CUP, Guiu Muns. La sessió constitutiva del nou consistori quedarà enregistrada en videoacta per primer cop en els quaranta anys d’ajuntaments democràtics, serà retransmesa per Ràdio Arenys de Munt i també es podrà seguir per les pantalles de televisió que s’habilitaran a la masia de Can Borrell.

L’últim Ple del mandat municipal 2015-2019 es va celebrar el passat 30 de maig i, després dels punts de tràmit consistents en l’aprovació de les actes pendents, tots els regidors i regidores i l’alcalde van fer les corresponents intervencions de comiat, que es poden visionar íntegrament clicant aquí.

Compartir:Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
^