Notícies
Publicat el 9 de juliol de 2019
Itinerari de la Guerra de 1936 a 1939

Cartell Itinerari de la Guerra de 1936 a 1939 13-7-19El proper dissabte, 13 de juliol, es farà l’itinerari històric pels espais de la Guerra de 1936 a 1939 (també coneguda com a Guerra Civil Espanyola) a Arenys de Munt. Se sortirà a les 10 del matí de Vil·la Josefa i durarà aproximadament dues hores. Cal portar protecció pel sol i aigua.

L’itinerari passarà per llocs com Vil·la Josefa, Can Regàs, les antigues Escoles Nacionals (actual edifici de l’Ajuntament), la Plaça Mercat, l’Escola Sant Martí, el refugi del carrer de Can Barbeta, el Casal de Can Jalpí, el Sindicat Agrícola, les Germanes Dominiques (actual edifici de la Biblioteca) i la fàbrica de Manufactures Colomer (actual Grobelàstic), tots ells llocs rellevants durant la Guerra i amb la seva història, que es detallarà durant la ruta.

Amb aquest itinerari, coorganitzat per la Comissió de la Memòria Històrica, el Col·lectiu pel Museu Arxiu d’Arenys de Munt i l’Ajuntament, es vol recuperar i donar a conèixer una part cabdal de la nostra història recent, que barreja el drama de la guerra amb la solidaritat cap als refugiats.

Per a més informació, podeu veure’n el tríptic.

Compartir:Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
^