Notícies
Publicat el 13 d'agost de 2019
Gran acollida de les Nits Musicals i Gastronòmiques al Castell Jalpí

Nits Musicals i Gastronòmiques - 1Un any més, el Castell Jalpí ha acollit els dies 2, 3, 9 i 10 d’agost quatre concerts de primer nivell dins el cicle Nits Musicals i Gastronòmiques, que ha aplegat prop de 1.000 persones, unes 300 de les quals han gaudit de la proposta de menú gastronòmic.

Nits Musicals i Gastronòmiques - 2Nits Musicals i Gastronòmiques - 3El divendres 2 d’agost s’hi va poder escoltar la veu de Mònica Green, amb el millor soul, blues i R&B de la mà aquesta diva de la música negra dels anys 60, 70 i 80, amb l’acompanyament de la Formació Sextet. El dissabte 3 d’agost, la Gala d’Òpera i Sarsuela va unir els amants d’aquests gèneres per gaudir d’una actuació magistral de la mà de tres especialistes: Beatrice Jimenez-Marconi (soprano), Toni Marsol (baríton) i Ricardo Estrada (piano). La Gala dels Tres Tenors va ser el concert més participatiu i solemne, des del dramatisme de les grans àries d’òpera fins al romanticisme de la cançó napolitana. I, per acabar, el dissabte 10 d’agost va tenir lloc el darrer concert, de l’electritzant trio de veus negres de The Sey Sisters, que van convidar el públic a un sentit viatge musical, des del gòspel fins a la música africana, passant pel soul. Un repertori variat i complet per a tots els gustos, maridat amb la possibilitat d’un sopar a la fresca amb propostes gastronòmiques innovadores.

Aquest cicle ha estat organitzat pel grup Serhs, propietari del Castell Jalpí, amb la col·laboració de l’Ajuntament d’Arenys de Munt.

Compartir:Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
^