Agenda
Dissabte, 2 de juny de 2012
10 h nit
Concert de Raimundo Amador

Concert d'un dels màxims exponents del flamenc i icona del mestissatge, que presenta a Arenys de Munt el seu últim treball "Medio hombre, medio guitarra" i els temes més emblemàtics de la seva dilatada trajectòria professional, en un format molt íntim, acompanyat només pel guitarrista i cantant Lin Cortés.

Raimundo Amador, fa que la seva guitarra parli i conquisti amb les seves notes, és un home senzill, gitano, honest, amb cara de murri sense maldat i del que la música neix de forma natural, a causa d'aquest geni que alguns tenen la sort de tenir i que els fa inoblidables. És un dels músics espanyols més importants, personals i carismàtics.

Raimundo Amador (Sevilla, 1959) és un dels màxims exponents del nou flamenc, que va aprendre de petit amb el seu pare i més tard amb el seu germà Rafael Amador i amb Kiko Veneno. Els seus orígens flamencs han marcat profundament la seva carrera profesional, i Amador és icona de la fusió amb el rock i el blues, les seves dues altres passions. Com a artista, es va consagrar el 1981 amb Pata Negra. Des d'aleshores, la seva trajectòria ha estat imparable, compartint cartell amb els més grans del país com Camarón o Paco de Lucía. Fidel i coherent als orígens, sempre ha expressat el seu interès per seguir descobrint els sons del planeta. Un fet que l'ha convertit en un dels artistes més prestigiosos del país.
Venda d'entrades: www.centremoral.cat

Per a més informació, cliqueu aquí.

Lloc: Centre Moral
Ho organitza: Centre Moral
Preu: 15 euros / socis Centre Moral: 13 euros
Tipus d'acte: Música
Compartir:Comparteix al FacebookCompartir a Twitter

RSS PROPERAMENT

Dissabte, 27 d'abril
11 h nit
Dissabte, 27 d'abril
9 h vespre
Dissabte, 27 d'abril
2/4 de 7 tarda
Dissabte, 27 d'abril
5 h tarda
Dissabte, 27 d'abril
2 h tarda
Dissabte, 27 d'abril
11 h matí
Dissabte, 27 d'abril
9 h matí
Divendres, 26 d'abril
11 h nit
Dijous, 25 d'abril
6 h tarda
Diumenge, 21 d'abril
12 h migdia
Suggerir un acte

Fes-nos saber el que organitzes

Si voleu donar a conèixer alguna activitat no present a l'agenda podeu emplenar aquest formulari.

^