Àlbum de fotos
Publicat el 30 de juny de 2011
XII Fira de la Cirera d'en Roca

El dia 24 de juny a la tarda es va celebrar la XII Fira de la Cirera d’en Roca. Aquest esdeveniment va enregistrar un gran nombre de visitants, que van comprar les cireres als dinou productors del municipi instal·lats a la Riera, tres més que en la darrera edició.

A les sis de la tarda es va fer la inauguració de la Fira, amb l’assistència del batlle i regidors d’Arenys de Munt i autoritats de pobles veïns. En aquest acte es va comptar també amb la presència del senyor Pere Cardona, cuiner, autor conjuntament amb l’il·lustrador Ruben Bravo del llibre 100 vinagretes d’autor, finançat amb micromecenatge. L’autor va fer lliurament a l’Ajuntament d’Arenys de Munt d’un exemplar del llibre i de la il·lustració d’una cirera.

Diverses entitats del municipi hi van participar i la Breda de l’Eixample va organitzar dos tallers per als menuts: un de manualitats relacionades amb la cirera i un altre d’elaboració de melmelada.

El gegants d’Arenys de Munt, la cercavila de Soroll.som, la fira artesana de pagès i el concurs d’escopir pinyols van ser altres propostes que van sumar atractiu a la Fira. Com a novetat d’enguany, i amb l’objectiu de professionalitzar la Fira, es va instal·lar un punt d’informació i punts de recollida selectiva per a la brossa generada.

A la plaça de l’Església 320 puntaires de 28 associacions van demostrar les seves habilitats a la XVIII Trobada de Puntaires, organitzada per l’Associació de Puntaires d’Arenys de Munt. Aquest any l’Associació celebrava el seu vintè aniversari i, per la commemoració d’aquest fet, va fer una punta especial i un acte de reconeixement dels presidents de l’Associació.

XII Fira de la Cirera d'en Roca - 01
XII Fira de la Cirera d'en Roca - 02
XII Fira de la Cirera d'en Roca - 03
XII Fira de la Cirera d'en Roca - 04
XII Fira de la Cirera d'en Roca - 05
XII Fira de la Cirera d'en Roca - 06
XII Fira de la Cirera d'en Roca - 07
XII Fira de la Cirera d'en Roca - 08
XII Fira de la Cirera d'en Roca - 09
XII Fira de la Cirera d'en Roca - 10
XII Fira de la Cirera d'en Roca - 11
XII Fira de la Cirera d'en Roca - 12
XII Fira de la Cirera d'en Roca - 13
XII Fira de la Cirera d'en Roca - 14
XII Fira de la Cirera d'en Roca - 15
XII Fira de la Cirera d'en Roca - 16
XII Fira de la Cirera d'en Roca - 17
XII Fira de la Cirera d'en Roca - 18
XII Fira de la Cirera d'en Roca - 19
XII Fira de la Cirera d'en Roca - 20
XII Fira de la Cirera d'en Roca - 21
XII Fira de la Cirera d'en Roca - 22
XII Fira de la Cirera d'en Roca - 23
XII Fira de la Cirera d'en Roca - 24
^