Àlbum de fotos
Publicat el 9 de novembre de 2011
Gran èxit de les Jornades Pràctiques d'Elaboració de Relleno

Jornades Pràctiques d'Elaboració de RellenoDimarts es van realitzar, amb gran afluència de participants (trenta-dues persones), les Jornades Pràctiques d’Elaboració de Relleno, iniciativa conjunta de la Breda de l’Eixample i la Regidoria d’Economia.

Josep Pascual, de menjars cuinats Triclinium, va ensenyar com elaborar la seva recepta de “relleno”. Si voleu fer la seva recepta, la podeu descarregar en el fitxer adjunt. Com a interessant innovació, va explicar com fer croquetes de “relleno”. Els assistents van poder degustar aquestes creacions del restaurador d’Arenys de Munt, acompanyades d’un vi de nous d’elaboració pròpia.

Animem des d’aquí les cuineres i cuiners a fer “relleno” i portar-lo a la plaça de l’Església, on se celebrarà la Mostra de Relleno el proper diumenge a les 12 del migdia.

Que vagi de gust i bona Festa Major de Sant Martí!!!

Jornades Pràctiques d'Elaboració de Relleno - 1
Jornades Pràctiques d'Elaboració de Relleno - 2
Jornades Pràctiques d'Elaboració de Relleno - 3
Jornades Pràctiques d'Elaboració de Relleno - 4
Jornades Pràctiques d'Elaboració de Relleno - 5
Jornades Pràctiques d'Elaboració de Relleno - 6
Jornades Pràctiques d'Elaboració de Relleno - 7
^