Àlbum de fotos
Publicat el 28 de novembre de 2011
Triclinium menjars cuinats, guanyador del Primer Concurs d'Aparadorisme d'Arenys de Munt

Guanyador del Primer Concurs d'Aparadorisme d'Arenys de MuntEl passat dissabte 26 de novembre es va realitzar la votació del Primer Concurs d'Aparadorisme d'Arenys de Munt, iniciativa del la Regidoria d'Economia en col·laboració amb l'Escola Ártidi, Escola Superior d'Aparadorisme i Visual Marxandatge de Barcelona, que ha comptat amb la gestió de Noema Consulting, S.L.

Els membres del jurat, que estava compost pel senyor José Luís Martínez, director de l’Escola Ártidi; la senyora Montserrat Mussoll, representant del Grup Fotogràfic Arenys de Munt; el senyor Ramon Navarro, consultor de Noema Consulting; i el Batlle de l’Ajuntament d’Arenys de Munt, el senyor Josep Manel Jiménez, van efectuar la visita als quinze aparadors dels establiments que han participat al concurs per realitzar la votació corresponent. El criteris que es van tenir en compte per la valoració van ser: l’impacte comercial, l’originalitat, la qualitat del conjunt, l’esforç per agradar, els acabats i la col·locació del producte.

Del recompte de vots va resultar com a guanyador de la primera edició del concurs l’establiment Triclinium menjars cuinats i les dissenyadores de l’Escola Ártidi, les senyores Dolors Bruguera, Consol Abellán i Montse Fulgarolas. El primer premi consisteix en una inscripció gratuïta al curs d’estiu d’iniciació a l’aparadorisme conceptual gentilesa de l’Escola Ártidi; i, per a les dissenyadores, una estada d’una nit a L’Anxaneta, gentilesa de l’allotjament turístic extra-hoteler d’Arenys de Munt.

El segon premi va ser per al Forn de pa Can Puig i per als dissenyadors, la senyora Ainoa Sebastián, i els senyors Tomàs Benítez, David Cantero i Raúl Blanquer. I el tercer premi va ser per a Marcs Rossell i els dissenyadors, la senyora Laura Cartoixa i el senyor Raúl Ribas. El segon i tercer premi van ser reconeguts amb un diploma acreditatiu.

Primer Concurs d'Aparadorisme d'Arenys de Munt - 1
Primer Concurs d'Aparadorisme d'Arenys de Munt - 2
Primer Concurs d'Aparadorisme d'Arenys de Munt - 3
Primer Concurs d'Aparadorisme d'Arenys de Munt - 4
Primer Concurs d'Aparadorisme d'Arenys de Munt - 5
Primer Concurs d'Aparadorisme d'Arenys de Munt - 6
^