Àlbum de fotos
Publicat el 10 de maig de 2012
Gran assistència d'entitats a la Presentació del Projecte Arenys de Munt Capital de la Sardana 2013

Presentació Capital de la Sardana a entitatsLes regidories de Participació, Cultura i Ensenyament i Economia i Règim Intern van organitzar ahir una reunió amb les entitats locals per presentar oficialment Arenys de Munt com a Capital de la Sardana, després del nomenament que es va fer el passat 24 d'abril al Palau Marc de la Generalitat, amb l'assistència del Conseller de Cultura, Sr. Ferran Mascarell.

L'objecte de la reunió va ser explicar els antecedents d'aquest projecte, que té la seva arrel a la tradicional proclamació de Ciutats Pubilles de la Sardana (projecte ja desaparegut).

També es va deixar palesa que la capitalitat de la sardana és un esdeveniment únic que ha de convertir Arenys de Munt en un pol d'atracció cultural, turístic i econòmic i en un referent sardanista del país.

Es va exposar tot el que ofereix aquest projecte durant l'any de la seva vigència: concursos de sardanes de referència, aplecs, actes de lliurament de premis ja establerts dintre el món sardanista, cursos, exposicions... Als quals s'hauran de sumar totes aquelles accions que les entitats locals puguin i vulguin aportar, sempre consensuades amb el comitè organitzador, del que algunes entitats ja han manifestat la seva voluntat de formar-ne part.

Es van deixar clares totes les magnituds i expectatives locals que es poden derivar d'aquest nomenament, sobretot l'oportunitat que representa per dinamitzar i promocionar la població d'Arenys de Munt.

Les regidories estan satisfetes de la gran participació que hi va haver a la primera trobada i de la bona acollida que ha tingut el projecte, que ja ha començat a generar idees i il·lusió entre alguns assistents.

El següent pas serà la constitució oficial del Comitè Organitzador, que es preveu que sigui a finals de maig i, a partir d'aquí, començar a treballar conjuntament per elaborar un programa d'actes atractiu, viable i del qual es parli durant molt de temps.

Presentació Capital de la Sardana a entitats - 01
Presentació Capital de la Sardana a entitats - 02
Presentació Capital de la Sardana a entitats - 03
Presentació Capital de la Sardana a entitats - 04
Presentació Capital de la Sardana a entitats - 05
Presentació Capital de la Sardana a entitats - 06
Presentació Capital de la Sardana a entitats - 07
Presentació Capital de la Sardana a entitats - 08
Presentació Capital de la Sardana a entitats - 09
Presentació Capital de la Sardana a entitats - 10
^