Àlbum de fotos
Publicat el 30 de juliol de 2012
Gran èxit de la primera edició de la Nit Bruixa de botigues obertes

Nit Bruixa de botigues obertes 2012La primera edició de botigues obertes a la nit, organitzada el dissabte 28 de juliol per l’Associació de Botiguers i Comerciants d’Arenys de Munt, amb el suport de la Regidoria d’Economia i Règim Intern, va ser tot un èxit.

Petits i grans visitaven els establiment comercials oberts fins a les dotze de la nit. S’havia de segellar una butlleta que acreditava les visites als establiments i que donava dret a gaudir d’una degustació sorpresa a diverses botigues, bars i restaurants del municipi. Amb aquesta butlleta també, a la plaça de l’Església, bruixes màgiques donaven vals de descompte gentilesa dels comerços participants.

La festa va estar animada per estudiants de l’Aula de Música, bruixes que ensenyaven manualitats i que feien jocs de màgia per als més menuts.

Des de la Regidoria d’Economia i Règim Intern felicitem l’Abic i els seus associats per aquesta iniciativa, per la seva originalitat, per la seva bona organització, pel seu seguiment -vint-i-vuit establiments participants-, per sumar i aportar valor a la Nit Bruixa de Pintura organitzada pels Amics per l’Art del Maresme, per la gran afluència de públic aconseguida -800 butlletes segellades-. Encoratgem també l’Abic a seguir gestant noves propostes per dinamitzar el comerç del municipi, iniciatives que són molt valuoses i necessàries en aquest moment de dificultat econòmica.

Nit Bruixa de botigues obertes 2012 - 1
Nit Bruixa de botigues obertes 2012 - 2
Nit Bruixa de botigues obertes 2012 - 3
Nit Bruixa de botigues obertes 2012 - 4
Nit Bruixa de botigues obertes 2012 - 5
Nit Bruixa de botigues obertes 2012 - 6
Nit Bruixa de botigues obertes 2012 - 7
Nit Bruixa de botigues obertes 2012 - 8
Nit Bruixa de botigues obertes 2012 - 9
^