Àlbum de fotos
Publicat el 8 de novembre de 2012
Tot a punt per a la votació popular del segon concurs d'aparadorisme d'Arenys de Munt

La Regidoria d'Economia i Règim Intern informa que ja està obert el període de votació popular del segon concurs d'aparadorisme d'Arenys de Munt.

Per efectuar aquesta votació, els establiments participants ja disposen de les butlletes corresponents. El votants hauran d'acreditar la visita amb el segell dels establiments a la butlleta. S'han de visitar un mínim de dotze establiments participants i es poden puntuar els aparadors amb un barem d'1 a 10 punts.

Un cop emplenades les butlletes amb els segells i la puntuació, s'han de dipositar a l'urna que està situada a l'entrada de l'Ajuntament. La votació popular es podrà realitzar fins al dia 15 de novembre i tothom pot omplir tantes butlletes com vulgui.

Els votants participaran en el sorteig del premi de votació popular, consistent en un lot de productes oferts pels establiments participants, i a l'establiment més votat se li lliurarà un diploma acreditatiu del premi de votació popular. El sorteig i el lliurament de premis del segon concurs d'aparadorisme tindrà lloc el dia 17 de novembre a dos quarts de dues a la Sala d'Exposicions.

Animem tots els ciutadans a visitar els quinze establiments que han participat en el concurs i que han treballat conjuntament amb els alumnes de l'Escola Àrtidi en l'engalanament dels seus aparadors amb l'ocasió especial de la Festa Major de Sant Martí.

Anna Roba
Can Noè
Can Puig
De tot una mica
Detalls Rosa
El Rebost de l'Àvia
Hisop
La Galàxia de la Maria
Mainada
Missé Decoració
Món la Cata
Poti-Poti
Temps per al cos
Triclinium
Ve de Gust (1)
Ve de Gust (2)
^