Àlbum de fotos
Publicat el 15 de novembre de 2012
El "relleno" a la Festa Major

El relleno a la Festa MajorEl tradicional plat de pomes farcides amb carn, popularment conegut com a "relleno" d’Arenys de Munt, va ser protagonista gastronòmic a la Festa Major de Sant Martí de la mà de la Breda de l’Eixample amb el suport de la Regidoria d’Economia i Règim Intern.

El dimecres 7 de novembre a les 9 del vespre a Can Borrell, una quarantena de persones van assistir a les jornades pràctiques d’elaboració d’aquest plat. Aquest any la senyora Carme Plana va ensenyar als assistents els secrets de les seves pomes de relleno. Vàrem comptar també amb la participació de l’associació Els Xiprers de Vilabertran, que també van ensenyar com elaboren aquest mateix plat a la seva vila.

El dia de Sant Martí es va celebrar la XVII Mostra de Relleno a la Riera. Aquest acte va esdevenir tot un èxit de vendes i de participació. Hi col·laboraren deu cuineres, el fogoners de l’Eixample i cinc restaurants: Restaurant Tres Turons, Restaurant Collsacreu, Restaurant Martori, Triclinium Menjars Cuinats i Ve de Gust. Es va comptar també amb l’especial col·laboració de l’associació Els Xiprers de Vilabertran, que van realitzar un tast de les seves pomes.

El relleno a la Festa Major - 01
El relleno a la Festa Major - 02
El relleno a la Festa Major - 03
El relleno a la Festa Major - 04
El relleno a la Festa Major - 05
El relleno a la Festa Major - 06
El relleno a la Festa Major - 07
El relleno a la Festa Major - 08
El relleno a la Festa Major - 09
El relleno a la Festa Major - 10
El relleno a la Festa Major - 11
El relleno a la Festa Major - 12
El relleno a la Festa Major - 13
El relleno a la Festa Major - 14
^