Àlbum de fotos
Publicat el 20 de novembre de 2012
Forn de pa Can Puig, guanyador del Segon Concurs d'Aparadorisme d'Arenys de Munt

Premis 2n Concurs d'AparadorismeEl dissabte 17 de novembre es va realitzar la votació del Segon Concurs d'Aparadorisme d'Arenys de Munt, que van guanyar l'establiment Forn de pa Can Puig i els dissenyadors de l'Escola Ártidi Catalina Santandreu, Jesús Medina i Xareni Pérez.

El primer premi va consistir en una inscripció gratuïta al curs d´estiu d´iniciació a l´aparadorisme conceptual gentilesa de l´Escola Ártidi; i, per a les dissenyadores, una estada d´una nit a l´Anxaneta, gentilesa de l´allotjament turístic d´Arenys de Munt.

En segon lloc va quedar Missé Decoració i els dissenyadors Alejandra Alarcón, Lilieth Joseph i Iker López. El tercer premi va ser per a Ve de Gust i per als dissenyadors Pilar Calabuig, Consol Abellan i Montse Fugarolas.

El premi de votació popular va ser per a Triclinium Menjars Cuinats, amb els dissenyadors Yain Acevedo, Irene Cohen i Marian Mancebo. Del sorteig entre tots el votants va resultar guanyador el senyor Vicenç Canals, i va guanyar un lot de productes gentilesa dels 15 establiments participants.

Aquesta iniciativa de la Regidoria d'Economia i Règim Intern s’ha fet en col·laboració amb l'Escola Ártidi, Escola Superior d'Aparadorisme i Visual Marxandatge de Barcelona, i ha comptat amb la gestió de Noema Consulting, S.L.

És una acció per modernitzar i dinamitzar el comerç del Pla de Desenvolupament i Comerç d’Arenys de Munt que compta amb el suport de l’Àrea de Desenvolupament Econòmic i Ocupació de la Diputació de Barcelona.

Podeu veure el reportatge fotogràfic dels establiments participants.

Premis 2n Concurs d'Aparadorisme - 1
Premis 2n Concurs d'Aparadorisme - 2
Premis 2n Concurs d'Aparadorisme - 3
Premis 2n Concurs d'Aparadorisme - 4
Premis 2n Concurs d'Aparadorisme - 5
Premis 2n Concurs d'Aparadorisme - 6
Premis 2n Concurs d'Aparadorisme - 7
^