Portada · Comerç i emprenedoria · Regidoria de Promoció Econòmica · Taller d'Ocupació "Rehabilitació de l'antiga masoveria de Can Jalpí"
Taller d'Ocupació "Rehabilitació de l'antiga masoveria de Can Jalpí"

L´Ajuntament d´Arenys de Munt, a través del Servei Local d´Ocupació de l´Àrea de Promoció Econòmica, va posar en marxa el 12 de desembre de 2005 un Taller d´Ocupació de l´especialitat de  Construcció subvencionat pel Servei d´Ocupació de Catalunya (Departament de Treball i Indústria. Generalitat de Catalunya).

Es tractava d´un programa de formació i treball d´un any de durada que va tenir com a objectiu prioritari formar i qualificar els participants per tal que poguessin inserir-se posteriorment com a peons de la construcció o paletes.

Al Taller d´Ocupació hi van participar 8 persones, que van rebre el nom d´alumnes-treballadors o aprenents.

Els participants havien de complir un seguit de requisits: ser persones aturades inscrites en l´Oficina del Servei d´Ocupació de Catalunya (OSOC-OTG), majors de 25 anys i estar interessades en desenvolupar professionalment l´ocupació de paleta.

El Taller d´Ocupació tenia encarregada l´obra de rehabilitació de l´edifici de l´antiga masoveria del Castell Jalpí. Actualment s'anomena "La Central" i és on hi ha ubicat el punt d'informació del Parc del Montnegre i el Corredor i la col·lecció de fauna vertebrada de Jordi Puigduví.

 
Dades de l'àmbit

Insertora laboral: Mercè Vives


Adreça: C/ Sant Pau, 2 - 08358 Arenys de Munt

Telèfon: 937937710

Fax: 937937207

e-mail: promocioeconomica@arenysdemunt.cat

Horari d'atenció al públic: de dilluns a divendres de 9 a 14 h