Projecte 'Compartir Cotxe'
logo compartir cotxeEls maresmencs i maresmenques que busquen gent per compartir vehicle privat i despeses en els seus desplaçaments habituals ja disposen d'un nou recurs on-line. Es tracta del nou web que ha activat el Consell Comarcal del Maresme per facilitar un punt de trobada d'ofertes i demandes. S'hi pot accedir a través de la pàgina principal del CCM: www.ccmaresme.es.

'Compartir cotxe' és un projecte que neix amb la voluntat d'incentivar un ús més racional del vehicle privat i, per tant, tendir cap a una mobilitat més sostenible que aporti beneficis econòmics i mediambientals, tot disminuint la contaminació i el consum energètic.

Fins ara, 3 municipis de la comarca: Alella, El Masnou i Mataró oferien als seus ciutadans la possibilitat de contactar amb gent del mateix municipi que fes trajectes compatibles per tal de poder compartir vehicle. La iniciativa del Consell Comarcal obre aquesta via a tots els maresmencs i maresmenques.

El nou web permet fer una recerca d'ofertes per anar a la universitat, per anar a treballar o per organitzar un viatge. Cliqueu aquí si esteu interessats en fer ús d'aquest servei.

 
^