Multireferèndum

Logo ADM decideix


Complint el compromís del govern municipal recollit en el Pla d'Actuació Municipal 2015-2019, d'Impulsar processos participatius per col·laborar en la definició del model de poble, dimecres 5 d'abril es va signar la convocatòria formal del Decret d'alcaldia que incorpora les 5 preguntes que es van consensuar a darrera reunió de la comissió pel multireferèndum d´Arenys de Munt, formada per un representant de cada partit polític i un representant del Consell del Poble.

El govern municipal va comunicar a la reunió de la comissió pel multireferèndum que serà necessari arribar a un 19% de participació per a considerar vinculants els resultats. Aquesta proposta és el mateix percentatge que hi va haver en la consulta sobre la riera d'Arenys de Munt el setembre de 2006.

La votació serà el dia 7 de maig, entre les 9 del matí i les 8 del vespre, a la Sala Municipal, hi podran votar tots els arenyencs i arenyenques a partir dels 16 anys. La llista de persones amb dret a participar es formarà a partir de les dades existents al padró municipal d'habitants, actualitzada a 5 de maig de 2017. A la campanya hi podran participar a més a més dels partits polítics i regidors/es amb representació a l´ajuntament,  també les organitzacions i entitats que hi estiguin interessades i que ho comuniquin formalment partir del dia de la publicació oficial del decret al DOGC.

 
^