Portada · Joventut
Joventut

Logo àrea de joventut

L´àrea de Joventut té com a objectiu fomentar la participació dels i les joves del municipi mitjançant projectes, activitats i serveis, establint un treball transversal amb els diferents agents que treballen amb adolescents i joves.
Serveis i projectes que s´ofereixen:

Espai Jove

És un espai educatiu per a tots aquells i aquelles joves i adolescents que vulguin participar de diverses activitats com la sala d´ordinadors, connexió a internet, aula d´estudi, jocs, tallers, manualitats, cursos i punt de trobada.

 

Dilluns

Dimarts

Dimecres

Dijous

Divendres

16:30-18

 

Punt de trobada

Aula de suport a l´estudi

 

Taller de cuina

Aula de suport a l´estudi

 

Esport a l´aire lliure

18-20

Punt de trobada

Punt de trobada

Punt d´Informació Juvenil

És un espai gratuït creat per oferir tota la informació que pugui interessar sobre treball, formació acadèmica, cursos, tallers, mobilitat internacional, associacionisme, participació, salut, oci, cultura, habitatge, esport…

Horari: de dilluns a divendres de 2/4 de 5 a 8 de la tarda. Matins: hores concertades trucant o enviant missatge via WhatsApp al 667 18 22 81.

Lloguer de bucs d´assaig

L´equipament juvenil compta amb un buc d´assaig que es lloga a totes aquelles persones que tinguin menys de 30 anys. Per a més informació, cal adreçar-se al Punt d´Informació Juvenil o trucar o enviar missatge WhatsApp al 667 18 22 81.

Projecte Brigada Jove

Projecte d´inserció laboral per a aquells i aquelles joves empadronats/des al poble i que tinguin entre 16 i 18 anys. Es contracten 16 joves entre els mesos de juliol i agost per treballar amb la Brigada Municipal. Aquest projecte té com a objectiu afavorir la cohesió social i la participació juvenil mitjançant la implicació dels i les joves en la millora del poble.

Projecte de prevenció de riscos a l´adolescència

Projecte que es du a terme a l´institut del municipi, on es desenvolupen tallers de prevenció en les temàtiques que envolten la població adolescent com salut, educació emocional, sexualitat i oci nocturn i els seus riscos derivats. L´objectiu del projecte és que l´alumne adquireixi la informació suficient per poder prendre decisions a consciència.

Ajuntament Jove

Pressupost participatiu que engloba la població adolescent i jove. Els joves presenten projectes per dur a terme al poble en matèria de joventut i mitjançant votacions es tria el projecte a realitzar. L´objectiu del projecte és que els joves facin un exercici de democràcia directa, ja que decideixen com gestionar una part del pressupost de joventut; a la vegada posen en valor les propostes i iniciatives de les persones joves i s´impliquen els i les joves a organitzar accions al municipi.

Garantia Juvenil

La Garantia Juvenil és una iniciativa promoguda per la Unió Europea per tal de reduir l´atur juvenil i promoure la incorporació de les persones joves al mercat de treball.

Està adreçada a persones joves que tenen més de 16 i menys de 30 anys, que actualment no treballen ni estudien i que tampoc realitzen cap formació, amb l´objectiu de rebre una oferta d´ocupació, d´educació contínua, de formació o una estada de pràctiques en el marc de l´oferta de programes disponibles.

Per a més informació i inscripcions, adreceu-vos al Punt d´Informació Juvenil o visiteu la pàgina http://www.ccmaresme.cat/ambit.php?id=258

Servei de Mobilitat Internacional

Servei d´informació i assessorament sobre temes de mobilitat internacional com:

  • Realitzar estudis a l'estranger.
  • Treballar en una feina qualificada o no qualificada, de curta o de llarga durada, en un país o sector concret, etc.
  • Realitzar estades amb beques de pràctiques o investigació.
  • Realitzar estades solidàries i de voluntariat (voluntariat europeu, camps de treball, etc.).
  • Participar en projectes juvenils (intercanvis, formacions internacionals, etc.).
  • Per a més informació i assessorament, adreceu-vos al Punt d´Informació Juvenil, truqueu o envieu missatge WhatsApp o visiteu la pàgina web http://www.ccmaresme.cat/ambit.php?id=253

Logo mobilitat internacional

Comissió Jove

Grup de joves autogestionats que organitza diferents actes i activitats adreçades a persones joves del municipi. L´objectiu de la comissió és promoure la participació juvenil al poble i oferir una oferta d´oci i lleure adreçada a les persones joves del poble.

Per a més informació, adreceu-vos al Punt d´Informació Juvenil o trucant o enviant missatge WhatsApp al 667 18 22 81.

Equipament

L´àrea de Joventut compta amb un equipament propi, l´edifici Escorxador; aquest edifici disposa d´una sala amb ordinadors amb connexió a internet, una sala polivalent i un buc d´assaig.

Dades de l'àrea

Regidor de Jovent: Àngel C. Vallcorba

Tècnica de Jovent: Anna M. Gòdia Canaleta


Adreça: Torrent d'en Puig, 10  08358 Arenys de Munt

Telèfon: 93.793.94.36

667182281Whatssapp

e-mail: joventut@ademunt.cat

Horari d'atenció al públic:

Punt d'Informació Juvenil: obert de dilluns a divendres de 2/4 de 5 de la tarda a les 8 del vespre i matins a hores convingudes.

Espai Jove: de dilluns a divendres de 2/4 de 5 de la tarda a 8 del vespre.

Serveis de l'àrea
^