Notícies
Publicat l'11 de desembre de 2015
Fira de la Llum a Arenys de Munt el 12 i 13 de desembre

Fira de la Llum
 Fira de la Llum
Aquest cap de setmana del 12 al 13 de desembre tindrà lloc la Fira de la Llum a Arenys de Munt, organitzada per l’ABIC i diverses entitats del poble, coincidint amb la celebració de Santa Llúcia.

Dissabte 12 tot el dia i diumenge 13 al matí hi haurà diferents parades de botiguers associats a l’ABIC, d’entitats locals i d’artesans al carrer. També es podrà gaudir d’una fira d’atraccions amb inflables, passejades a cavall i tallers infantils.

Altres activitats seran els tallers al Centre Moral, les portes obertes al local dels Voluntaris x Arenys de Munt, la parada de frankfurts de l’AMPA de l’Escola Sant Martí, la de decoracions de Nadal fetes a mà de l’Escola Sobirans, la de crispetes de l’Institut Domènec Perramon, la parada de Donaviva i els tallers a infants de la Breda de l’Eixample. El Centre d’Atenció Especialitzada vendrà calendaris de la Fundació Nexe i hi haurà balls de hip hop.

Diumenge 13 al matí la fira coincidirà amb les activitats de la Marató de TV3 que portaran a terme diferents entitats del poble. A la plaça de l’Església hi haurà balls, xocolatada i sardanes; a l’Escola Sant Martí, marató de Zumba; a la plaça Catalunya, petanca solidària; davant l’Ajuntament, a partir de les dotze del migdia, música en viu de l'Aula de música; i a partir de les 5 de la tarda, bingo solidari al Mercat Municipal.

Compartir:Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
^