Notícies
Publicat el 22 de gener de 2016
190 persones participen a la passejada per Arenys de Munt
3 de febrer, presentació II Cicle de Passejades per a la Gent Gran 2015-2016

Arenys de Munt
 Arenys de Munt
190 persones van participar dijous 20 de gener a la passejada per Arenys de Munt, inclosa dins el II Cicle de Passejades per a la Gent Gran 2015-2016 que ofereix la regidoria de Gent Gran de l’Ajuntament d’Arenys de Munt conjuntament amb la Diputació de Barcelona.

En aquest II Cicle de Passejades per a la Gent Gran 2015-2016, Arenys de Munt comparteix grup amb els municipis de Sant Joan de Vilatorrada, Vilafranca del Penedès i Badia del Valès.

Arenys de Munt
 Arenys de Munt
La passejada ha recorregut Can Jalpí fins a l’ermita del Remei, durant uns 6 kilòmetres aproximadament, finalitzant amb un dinar de tots els participants a Sala Municipal.

El proper 3 de febrer, a les 6 de la tarda, a la Sala Municipal, tindrà lloc la Presentació del II Cicle de Passejades per a la Gent Gran 2015-2016, a càrrec de Marta de la Iglesia, regidora d’Esports, Sanitat i Gent Gran.

Arenys de Munt
 Arenys de Munt
Enguany les dates de les passejades són les següents:

- Dimecres 20 de gener de 2016: Arenys de Munt.
- Dimecres 17 de febrer de 2016: Vilafranca del Penedès.
- Dimecres 16 de març de 2016: Badia del Vallès.
- Dimecres 6 d’abril de 2016: Sant Joan de Vilatorrada.

Arenys de Munt
 Arenys de Munt
Hi haurà, a més, una sortida final de cloenda en un indret que es dirà més endavant.

Les passejades seran des de les 9 del matí a les 5 de la tarda i estan adreçades a persones a partir de 60 anys que es trobin en bones condicions físiques, ja que les caminades són d’entre 3 i 4 hores.

El preu és de 7 euros per passejada amb autocar i inclou el guia i l'assegurança. Prèviament s’haurà de formalitzar una única inscripció que cobrirà les despeses de l’assegurança (2 euros).

Arenys de Munt
 Arenys de Munt
Al final del cicle cada participant obtindrà un diploma i, si l’assistència és d’un mínim d’un 80%, un carnet com a participant.

Per a les inscripcions us podeu dirigir a l’OAV de l’Ajuntament, de dilluns a divendres de les 9 del matí a les 2 del migdia.

Compartir:Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
^