Portada · Benestar Social · Habitatge
Habitatge

L'Ajuntament d’Arenys de Munt manté un conveni amb el Consell Comarcal del Maresme per prestar el servei d’habitatge. L’Oficina d'Habitatge d’Arenys de Munt està oberta dos dimecres al mes, el seu horari és de les 9 del matí a les 2 del migdia, i es troba ubicada a la seu dels Serveis Socials Bàsics al carrer Sant Pau, número 2.

Els serveis que s’ofereixen tenen com a objectiu principal donar resposta a aquelles necessitats, cada cop més creixents, de les polítiques locals d’habitatge per:

             1.Fomentar un accés assequible a l’habitatge.
             2.Impulsar la rehabilitació dels habitatges de la comarca.
             3.Dinamitzar el mercat de lloguer.
             4.Tramitar ajuts de lloguer.
             5.Crear una borsa d’habitatges desocupats del territori i dinamitzar el mercat de lloguer.
             6. La promoció del manteniment i la rehabilitació del parc d´habitatges

Reglament habitatges desocupats

Reglament habitatges desocupats

Fitxer: Reglament_Habitatges_desocupats.pdf

Format: Acrobat-PDF
Pàgines: 7
Mida: 181,06 kB

El Ple del 13 de novembre de 2014 va ser aprovat el Reglament d’Habitatges Desocupats amb caràcter permanent, als efectes d’incentivar la seva incorporació al mercat de lloguer social. El reglament d’habitatges desocupats es va redactar a partir d’una proposta d’acord consensuada entre les formacions polítiques del municipi (CUP, ERC, CiU i PSC) i la Plataforma d’Afectats de la Hipoteca (PAH).

La finalitat del reglament és garantir el dret de l’habitatge a la nostra vila, en uns moments en què hi ha gran quantitat d’habitatges buits en mans d’entitats financeres, fruits dels desnonaments hipotecaris. L’Ajuntament d’Arenys de Munt, si té constància que un habitatge està desocupat amb caràcter permanent, obrirà expedient administratiu amb una sèrie de condicions recollides en el reglament; crearà un registre municipal d’immobles desocupats; i continuarà amb els criteris establerts i aprovats en aquest reglament. Aquest reglament recull les aportacions de la PAH i de tots els grups polítics municipals i va ser consensuat i votat a favor per majoria absoluta.

^