Notícies
Publicat el 10 de juny de 2016
El Ple aprova per unanimitat fer un multireferèndum vinculant sobre el model de poble i la Riera

Ple extraordinari
 Ple extraordinari
La proposta, que ha estat consensuada i aprovada per unanimitat en el Ple celebrat el dijous 9 de juny a petició dels grups de l’oposició, també contempla un estudi sociològic, un procés participatiu sobre l’arranjament dels escocells de la riera i la garantia de dotació pressupostària per portar-ho a terme. Amb aquest acord es dona compliment a l’objectiu del govern municipal d’“Impulsar processos participatius per col·laborar en la definició del model de poble” que figura en l’apartat 07.7 del Pla d’Actuació Municipal 2015-2019.
 
El govern municipal va anunciar el passat mes de maig que preguntaria als veïns i veïnes d’Arenys de Munt sobre si consideren que la riera ha de ser per a vianants, sobre el pont, sobre la bandera espanyola a la casa consistorial, o sobre els impostos. Una de les qüestions que més preocupa al govern municipal és vetllar per a la implicació de la ciutadania sobre els projectes cabdals per a Arenys de Munt és per aquesta raó que el govern municipal intensificarà les campanyes informatives i posarà en marxa l’estudi sociològic sobre la qualitat de vida i la valoració dels serveis públics a nivell local que figura en l’objectiu 07.4 del PAM2015-2019. El procés fins arribar al multireferèndum es planteja en tres etapes: més informació, estudi sociològic per identificar els temes que més preocupen als arenyencs, i consulta vinculant abans no acabi el 2016.

El govern municipal, amb l’aprovació d’aquesta proposta, avança en el compliment dels objectius del PAM2015-2019, i els grups de l’oposició aconsegueixen la seva reivindicació de deixar en suspens els tràmits administratius del projecte d’urbanització de la riera fins a conèixer els resultats de la consulta vinculant. L’alcalde d’Arenys de Munt i regidor d’urbanisme, Joan Rabasseda, es mostra convençut que la població estarà d’acord amb el projecte d’urbanització de la riera en el tram Bellsolell-Rasa, que està aprovat definitivament des del 12/04/2016 i que ja ha estat debatut en els Consells d’Urbanisme i de la Riera. L’alcalde també agraeix a tots els membres del consell d’Urbanisme i de la Riera la seva implicació, i les seves aportacions als consells, alhora que convida a tots els arenyencs a informar-se sobre els projectes municipals i a participar en la definició del model de poble. La proposta aprovada al Ple es pot llegir clicant aquí

Compartir:Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
^