Notícies
Publicat el 29 de setembre de 2016
Resolt el subministrament d'aigua potable a Torrentbò a través d'Aigües d'Arenys

Aigua TorrentbòAmb la signatura del conveni entre l’ajuntament d’Arenys de Munt i l’Entitat Urbanística Tres Turons per al repartiment dels costos de la xarxa d’hidrants i de subministrament d’aigua potable, s’ha resolt una problemàtica que venia d’una sentència del 2009 i que impedia als veïns de Torrentbò estar connectats directament a la xarxa d’aigua potable d’Aigües d’Arenys.

El president i la vicepresidenta de l’Entitat Urbanística Tres Turons, l’alcalde d’Arenys de Munt, Joan Rabasseda, i el president de GUSAM-Aigües d’Arenys, Josep Sànchez, van ser presents a la signatura del conveni que regula el model de relació que permet el subministrament d’aigua als habitatges de Torrentbò des del dipòsit de Tres Turons, i que estableix els compromisos de les dues parts. L’ajuntament es farà càrrec del manteniment de la xarxa de subministrament des del dipòsit de Tres Turons fins al veïnat de Torrentbò, i del 10% de les despeses elèctriques, de manteniment i de les despeses derivades de les reparacions i/o millores que puguin esdevenir.

A partir d’ara, doncs, els veïns de Torrentbò que ho desitgin tindran la possibilitat de connectar-se a la xarxa d’aigua potable municipal, i amb el conveni signat han quedat regulades per als propers deu anys les relacions entre l’Entitat Urbanística de Conservació Tres Turons i l’ajuntament d’Arenys de Munt. El govern municipal agraeix la voluntat d'entesa de la Junta de l’Entitat Urbanística Tres Turons, sense la qual no hagués estat possible arribar a aquest acord.

Compartir:Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
^