Notícies
Publicat el 6 d'octubre de 2016
Projecte Radars, nou projecte comunitari

RadarsEl proper divendres 14 d’octubre, en dos actes, es presentarà el Projecte Radars, un nou projecte per contribuir al benestar de les persones grans i evitar situacions de soledat i aïllament. S’adreça a persones de més de 70 anys que viuen soles o acompanyades de persones grans, o amb necessitats de suport.

A les 5 de la tarda, a la plaça de l’Església, tindrà lloc l’acte informatiu on es presentarà el projecte per part de la Taula Radars i la regidoria de Benestar Social, i s’oferirà un berenar per als assistents. Seguidament, a les 7 de la tarda, a la Sala Municipal, es celebrarà l’acte institucional amb la presència de la Diputada Delegada de Benestar Social, sra. Maite Fandos; el Conseller de Benestar Social, Cultura, Consum i Salut Pública del Consell Comarcal del Maresme, sr. Jordi Mir; l’alcalde d’Arenys de Munt, sr. Joan Rabasseda; la regidora de Benestar Social de l'Ajuntament d'Arenys de Munt, sra. Àngels Castillo; i la regidora de Gent Gran de l'Ajuntament d'Arenys de Munt, sra. Marta de la Iglesia.

L’Ajuntament d’Arenys de Munt és sensible a les necessitats d’inclusió de les persones grans i ve actuant, en aquest sentit, amb una política activa i un programa d’activitats d’envelliment ric i divers. Seguint aquesta línia, l’Ajuntament, des de les regidories de Benestar social i de Gent Gran aposta per aquest projecte i ha signat un conveni amb l’Ajuntament de Barcelona, per posar en marxa el Projecte Radars al municipi.

Projecte Radars és una xarxa comunitària de prevenció on participen veïns i veïnes, comerciants, persones voluntàries i professionals de les entitats i serveis del poble, amb l’objectiu que siguin “radars” i posin atenció a situacions d’exclusió i aïllament de les persones grans que viuen soles, tot des d’una mirada sensible i respectuosa. La prioritat del projecte és reduir el risc d’aïllament i d’exclusió social de les persones grans, incrementant els seus vincles amb el poble.

El Projecte Radars va néixer l’any 2008 a Barcelona i degut al seu bon èxit s’ha anat consolidant a diferents ciutats de Catalunya com Granollers i Mataró.

Si teniu interès en participar o voleu més informació, podeu escriure al correu: radars@arenysdemunt.cat o trucar al 937937982.

Compartir:Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
^