Notícies
Publicat el 7 de novembre de 2016
Noves incorporacions al programa de Festa Major 2016 d'Arenys de Munt

Festa Major 2016
El programa de Festa Major 2016 d’Arenys de Munt s’ha ampliat amb les següents incorporacions i modificacions: noves activitats infantils, canvi de nom de la Nit Jove del dia 11 de novembre, canvi d’horari del Correfoc del dia 12 de novembre, recordatori als Martins i Martines, recordatori de les entrades a la venda per al Concert i Ball de la Maravella i el concert del Cor l’Aixa, i actuacions musicals de la I Fira Food Trucks.

Activitats infantils

- Dijous 10 novembre, entre les 12 i les 2 del migdia, els viatges a la fira d’atraccions seran al preu d’1,50€ cada un.

- Dissabte 12 novembre, a les 12 del migdia, espectacle familiar Tubs del Món, a càrrec de Xavi Lozano, a la Plaça Catalunya, dins la I Fira de Food Trucks. Taller-concert pedagògic amb la idea del reciclatge i l’observació dels objectes que es veuen dia a dia.

- Dissabte 12 de novembre, a les 6 de la tarda, a la Riera davant la plaça de l’Església, Acte de Bateig de la nova parella de gegants. Els noms han estat escollits per votació dels nens i nenes de les escoles, entre diferents opcions proposades, relacionades amb Arenys de Munt i la seva història.

- Diumenge 13 de novembre, a 2/4 de 6 de la tarda, a la Sala Municipal, espectacle infantil Els Músics de Bremen, a càrrec de la companyia Sim Salabim. Espectacle musical de titelles i actors, amb música en directe.

Correfoc

- L’hora d’inici del Correfoc amb els Diabòlics Anònims de Vilassar de Dalt serà a les 9 del vespre.

Nit Jove 11 novembre

- La Nit Jove del  dia 11 de novembre ha canviat de nom. És l’ADM Festival 2016.

Per a més informació podeu clicar el següent enllaç https://www.facebook.com/events/1788943104682519/

Recepció Martins i Martines

- Recordem a tots els Martins i Martines que el dia 11 de novembre, a ¼ d’1 del migdia, tindrà lloc el tradicional acte de recepció a la plaça de l’Església.

Recordatori entrades a la venda

- Recordem que les entrades per al Concert i Ball de l’Orquestra Maravella i les entrades per al Concert Coral d’Amor i Lloança del Cor l’Aixa, segueixen a la venda al Boli Blau, Can Pujadas i Llibreria Setciències d’Arenys de Mar.

Espectacles musicals I Fira Food Trucks

- Ja estan disponibles els horaris dels espectacles que s’oferiran a la I Fira de Food Trucks d’Arenys de Munt, a la Plaça Catalunya:

o Divendres 11 novembre, a les 10 de la nit, Kalabranda
o Dissabte 12 novembre, a 2/4 de 2 del migdia, Tubs del Món, espectacle familiar a càrrec de Xavi Lozano
o Dissabte 12 novembre, a les 10 de la nit, Emma Fernàndez (R&B, New Orleans)
o Diumenge 13 novembre, a 2/4 de 2 del migdia, Versions acústiques amb David Ros
o Diumenge 13 novembre, a les 6 de la tarda, Tori Sparks (Folk i Fusió)

Veniu a gaudir de la Festa i consulteu el programa al web de l’Ajuntament i a xarxes socials!

Compartir:Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
^