Ajuntament d'Arenys de Munt
Publicat el 7 de novembre de 2016

Festa Major 2016
El programa de Festa Major 2016 d’Arenys de Munt s’ha ampliat amb les següents incorporacions i modificacions: noves activitats infantils, canvi de nom de la Nit Jove del dia 11 de novembre, canvi d’horari del Correfoc del dia 12 de novembre, recordatori als Martins i Martines, recordatori de les entrades a la venda per al Concert i Ball de la Maravella i el concert del Cor l’Aixa, i actuacions musicals de la I Fira Food Trucks.

Activitats infantils

- Dijous 10 novembre, entre les 12 i les 2 del migdia, els viatges a la fira d’atraccions seran al preu d’1,50€ cada un.

- Dissabte 12 novembre, a les 12 del migdia, espectacle familiar Tubs del Món, a càrrec de Xavi Lozano, a la Plaça Catalunya, dins la I Fira de Food Trucks. Taller-concert pedagògic amb la idea del reciclatge i l’observació dels objectes que es veuen dia a dia.

- Dissabte 12 de novembre, a les 6 de la tarda, a la Riera davant la plaça de l’Església, Acte de Bateig de la nova parella de gegants. Els noms han estat escollits per votació dels nens i nenes de les escoles, entre diferents opcions proposades, relacionades amb Arenys de Munt i la seva història.

- Diumenge 13 de novembre, a 2/4 de 6 de la tarda, a la Sala Municipal, espectacle infantil Els Músics de Bremen, a càrrec de la companyia Sim Salabim. Espectacle musical de titelles i actors, amb música en directe.

Correfoc

- L’hora d’inici del Correfoc amb els Diabòlics Anònims de Vilassar de Dalt serà a les 9 del vespre.

Nit Jove 11 novembre

- La Nit Jove del  dia 11 de novembre ha canviat de nom. És l’ADM Festival 2016.

Per a més informació podeu clicar el següent enllaç https://www.facebook.com/events/1788943104682519/

Recepció Martins i Martines

- Recordem a tots els Martins i Martines que el dia 11 de novembre, a ¼ d’1 del migdia, tindrà lloc el tradicional acte de recepció a la plaça de l’Església.

Recordatori entrades a la venda

- Recordem que les entrades per al Concert i Ball de l’Orquestra Maravella i les entrades per al Concert Coral d’Amor i Lloança del Cor l’Aixa, segueixen a la venda al Boli Blau, Can Pujadas i Llibreria Setciències d’Arenys de Mar.

Espectacles musicals I Fira Food Trucks

- Ja estan disponibles els horaris dels espectacles que s’oferiran a la I Fira de Food Trucks d’Arenys de Munt, a la Plaça Catalunya:

o Divendres 11 novembre, a les 10 de la nit, Kalabranda
o Dissabte 12 novembre, a 2/4 de 2 del migdia, Tubs del Món, espectacle familiar a càrrec de Xavi Lozano
o Dissabte 12 novembre, a les 10 de la nit, Emma Fernàndez (R&B, New Orleans)
o Diumenge 13 novembre, a 2/4 de 2 del migdia, Versions acústiques amb David Ros
o Diumenge 13 novembre, a les 6 de la tarda, Tori Sparks (Folk i Fusió)

Veniu a gaudir de la Festa i consulteu el programa al web de l’Ajuntament i a xarxes socials!