Notícies
Publicat el 16 de novembre de 2016
L'Ajuntament contracta 4 joves per iniciar la seva carrera professional

Programa Garantia JuvenilA partir del dia 15 de novembre, un grup de 4 joves han començat a treballar a l’Ajuntament en el marc del programa de contracte en pràctiques per a joves. Aquest programa està finançat pel Servei d’Ocupació de Catalunya (SOC) i el Fons Social Europeu, i s’emmarca en els programes de suport a les persones joves registrades a la Garantia Juvenil.

En aquesta primera edició del programa, els joves gaudeixen d’un contracte en la modalitat de pràctiques durant sis mesos de durada, a jornada completa. Durant la seva contractació treballaran en diferents departaments i serveis municipals. Els perfils professionals seleccionats són els d’auxiliar administratiu, administratiu i tècnics auxiliars de medi ambient.

L’objectiu que persegueix aquest programa és que aquests joves adquireixin una primera experiència laboral relacionada amb la seva titulació de formació professional o universitària, iniciant així la seva carrera professional, o bé que millorin el seu perfil per tal de ser més competitius en el mercat de treball. D’aquesta manera, desenvolupen competències de l’ocupació, les exerciten i les poden aplicar en experiències posteriors en altres empreses.

Tots ells tenen entre 16 i 29 anys, tenen estudis acabats de cicle formatiu de grau mitjà o superior o estudis universitaris. També estan inscrits a l’Oficina de Treball de la Generalitat de Catalunya com a demandants de feina no ocupats i compleixen els requisits per accedir al registre de la Garantia Juvenil.

Durant el procés de selecció tots aquests joves han mostrat molta motivació per començar la seva trajectòria professional i demostrar la seva vàlua durant aquests sis mesos de contractació.

Compartir:Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
^