Notícies
Publicat el 24 de novembre de 2016
El Conseller d'Exteriors, Raül Romeva, signa el Llibre d'Honor de l'ajuntament d'Arenys de Munt

Visita RomevaEl 23 de novembre, el conseller d'Afers i Relacions Institucionals i Exteriors i Transparència de la Generalitat de Catalunya va visitar la casa consistorial i va signar el Llibre d’Honor. Raül Romeva va ser rebut a l’ajuntament pel conjunt del consistori i per representants d’entitats i partits locals.

Les paraules que l’Honorable conseller ha deixat escrites són: “A Arenys: Aquí vàreu iniciar un camí que molta gent hem seguit després. Vivim moments de gran responsabilitat  col·lectiva i de reptes individuals. Tenim feina per fer i la farem. Moltes gràcies per permetre’m compartir aquesta aventura. Sempre endavant!”.

Visita RomevaAcabat l’acte a la casa consistorial, Raül Romeva va visitar el Centre Moral, on va ser rebut per representants de la seva Junta abans de pronunciar la conferència Com veu el món el procés català? Present i futur. Més de cent cinquanta veïns van participar a l’acte organitzat per l’Assemblea Nacional Catalana d’Arenys de Munt en el marc de la campanya Endavant República Catalana.

Visita Romeva Visita Romeva

Compartir:Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
^