Notícies
Publicat el 25 de novembre de 2016
Noves actuacions d'Aigües d'Arenys durant els últims mesos

Imatge de la nova canonada de transport TorrentbòDurant els últims mesos, especialment a l’estiu, Aigües d’Arenys ha dut a terme diferents actuacions de millora a la xarxa de subministrament d’aigua d’Arenys de Munt.

Primerament, es va completar l'obra de la Crta. Torrentbò entre la Riera Sobirans i el Carrer Can Cosme. Tot i que la part més important de l'actuació, incloent l'obra hidràulica, es va desenvolupar durant els mesos de juliol i agost, els darrers serrells d’aquesta intervenció van finalitzar el passat més d'octubre.

En segon lloc, durant els mesos de juliol, agost i setembre, s'han substituït diversos trams de canonada a la Urbanització Can Jalpí. La xarxa de subministrament dels carrers de Can Jalpí ha tingut un seguit de fuites i avaries constants en el darrers mesos que han fet necessària aquesta actuació.

Imatge de tram renovat a FeytiatPer últim, el passat dijous 17 de novembre, personal d'Aigües d'Arenys va realitzar una actuació de renovació de la canonada de la xarxa de subministrament d'aigua a l'Avinguda Sant Carles.

Podeu consultar el detall de les actuacions clicant aquest enllaç

Imatge de la nova canonada Sant Carles

Compartir:Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
^