Notícies
Publicat el 13 de desembre de 2016
Presentada l'enquesta sociològica dels serveis i polítiques públiques d'Arenys de Munt

Logo participacióEl passat divendres dia 2 desembre va tenir lloc la presentació dels resultats de l'estudi sociològic dels serveis i polítiques públiques a nivell local a càrrec de l'empresa Daleph. Aquesta enquesta ha pretès identificar què consideren important a millorar els vilatans/es d'Arenys de Munt i el seu posicionament en diferents qüestions rellevants a nivell local. També formalitza l'assoliment de l'objectiu 5.07 del PAM (Pla d'Actuació Municipal) “Encarregar enquestes d'opinió sobre la qualitat de vida i valoració serveis/polítiques públiques a nivell local”, a més de donar compliment a la Llei de Transparència d'avaluar els serveis públics.

Algunes de les conclusions més rellevants són:

o Els serveis municipals millor valorats són l’OAV, Benestar Social i la Policia Local. Els pitjor valorats són la neteja i el manteniment de la via pública.
o El temes que més preocupen a la ciutadania i que s’haurien de millorar són el manteniment de la via pública i la neteja. El tercer tema de preocupació està relacionat amb l’Ajuntament, els serveis municipals, la mobilitat, els parcs i la recollida d’escombraries.
o El 59% s’ha informat del projecte de millora de la Riera i el 97,7% ho ha fet mitjançant alguna de les vies de l’Ajuntament (publicacions, web i reunions de presentació del projecte; no així la ràdio municipal o les xarxes socials, que han tingut poc impacte en termes de comunicació). Entre les persones que s’han informat per canals habilitats per l’Ajuntament, un 51,6% consideren que la informació rebuda ha estat suficient i un 20,6% la troben insuficient per incompleta o poc transparent.
o Al 61,5% dels entrevistats els agrada el tram de la Riera que ja està acabat. Els principals aspectes a millorar de la Riera (resposta espontània) són l’aparcament i la circulació, els escocells i l'ús dels vianants (manca de passos senyalitzats, de vianants, etc.).
o El 63,9% dels entrevistats prefereixen la imatge de la Riera amb pont. El 33,5% afirma que prefereix la imatge de la Riera sense pont, resposta que augmenta al 50,5% a la mostra enquestada durant el mes de setembre.
o El 56% dels enquestats voldrien que la Riera fos de vianants: el 19,1% tots els dies i el 36,9% els festius i els caps de setmana.
o El 62,5% dels entrevistats no consideren important tenir la bandera espanyola penjada al balcó de l’Ajuntament.

El resultat de forma resumida el podeu consultar en el següent enllaç i el resultat amb la informació detallada el podeu consultar en el següent enllaç

Compartir:Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
^