Notícies
Publicat el 5 de gener de 2017
Informe de resultats dels Debats de Convivència i Civisme realitzats a Arenys de Munt

Debats CivismeJa es pot consultar l’Informe de Resultats dels Debats de Convivència i Civisme que s’han dut a terme, entre els dies 24 de novembre i 1 de desembre de 2016, on es reflecteix el procés d’elaboració del mapa de problemàtiques i estratègies d’intervenció per a la millora de la convivència i el civisme a Arenys de Munt.

En les tres jornades intenses de debat i reflexió entorn el civisme i la convivència, es van recollir les diferents visions de les persones participants, les seves inquietuds i les seves vivències, en el què ha estat un espai d’aprenentatge mutu.

Debats CivismeDesprès dels debats i de la presentació de propostes es va realitzar una votació amb el següent resultat:

1. Crear una associació que promogui els valors socials i morals.
2. Instaurar la figura del Síndic de Greuges (a nivell municipal).  
3. Crear Espais d’Acollida.

Debats CivismeDes del govern municipal es vol agrair la participació de totes les persones que van assistir, per les seves aportacions, el seu interès, i la implicació en conceptes tan comuns com la convivència.

La voluntat del govern és millorar el civisme i la convivència, amb la participació dels veïns i veïnes, i abordar les qüestions relacionades amb el civisme des de la proactivitat i, en aquest cas, la responsabilitat ciutadana és la clau.

La reflexió del paper que cadascú té en el seu entorn és una tasca permanent i necessària per afrontar la convivència de forma constructiva. En aquest sentit, Arenys de Munt ha mostrat la seva voluntat per mantenir un debat obert i participat en torn el civisme i la convivència, perquè la ciutadania, des de la coresponsabilitat, s’incorpori i actuï.

Compartir:Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
^