Notícies
Publicat el 18 de gener de 2017
Cartipàs municipal després de la sortida del govern de la CUP

AjuntamentEl comunicat del grup municipal de la CUP del 16/01/2017 explica la seva sortida del govern municipal i aquesta circumstància ha comportat la remodelació urgent del govern municipal de manera que les regidories que portava la regidora Maria Ballester, les de Municipalitzacions, Transparència i Noves Tecnologies, han estat assumides per l’alcalde i el primer tinent d’alcalde. Joan Rabasseda assumeix les competències en Transparència i Josep Sanchez les de Municipalitzacions i Noves Tecnologies.

El govern municipal, que queda conformat ara mateix pels grups municipals d’ERC i PSC, manifesta que hagués preferit continuar amb la diversitat de matisos dins d’un objectiu comú de polítiques d’esquerres, i posa en valor que en l’àmbit de la regidoria de Municipalitzacions durant el lideratge de Maria Ballester s’han assolit objectius importants del Pla d’Actuació Municipal 2015-2019 com, per exemple, l’objectiu operatiu 44.3  “traspassar a GUSAM la gestió de l’aula cultural”. L’Aula de Formació d’Adults Enric Camón ha iniciat en el curs 2016-2017 la seva nova singladura de la mà de l’empresa pública GUSAM, i amb la seva municipalització s’ha regularitzat la situació laboral del professorat i s’ha creat l’estructura interna que permetrà una organització més eficient. En l’àmbit de les Noves Tecnologies també s’han assolit objectius transcendents per a la governança de l’ajuntament, com el de “renovar la xarxa informàtica, maquinari i programari”, recollit en l’objectiu operatiu 47.8 del PAM 2015-2019. I avanços significatius en l’àmbit de la transparència i l’administració electrònica.

El PAM 2015-2019 va ser el resultat de traduir els programes electorals i el pacte de govern d’ERC, PSC i CUP en objectius i actuacions concretes. En la publicació d’aquest document ja es va explicitar que durant el 2017 se’n faria una revisió, i la circumstància de la sortida del govern de la CUP serà un element a tenir present. Després de la sortida del govern de la regidora de la CUP el Pacte per Arenys de Munt continua viu, i el govern municipal continuarà treballant per millorar el dia a dia dels arenyencs i arenyenques. ERC i PSC han manifestat que continuaran la feina iniciada en l'anterior mandat i que, des del respecte a les diferències, volen consolidar i ratificar.

Compartir:Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
^