NotÝcies
Publicat el 26 de gener de 2017
Ja estÓ operativa la plataforma de tramitaciˇ electr˛nica

ETRAMJa estÓ operativa la plataforma de tramitaciˇ digital, mitjanšant la qual els vilatans podran presentar de forma electr˛nica instÓncies, propostes i suggeriments, i demanar cita amb cÓrrecs electes i tŔcnics. Aquesta funciˇ es troba en l’apartat del web municipal de la seu electr˛nica (trÓmits) https://www.seu-e.cat/web/arenysdemunt 

AixÝ mateix, estÓ en funcionament el tauler electr˛nic https://tauler.seu.cat/inici.do?idens=800760009, la web de transparŔncia (dins el web municipal www.arenysdemunt.cat), i s’estan realitzant notificacions electr˛niques.

El Ple  de l’Ajuntament d’Arenys de Munt, en data de 12 de novembre de 2015, va aprovar l’ordenanša d’administraciˇ electr˛nica. Des de llavors, ha treballat i continua treballant en l’aplicaciˇ de la Llei 11/2007, de 22 de juny, d'accÚs electr˛nic dels ciutadans i les ciutadanes als serveis p˙blics, i de la Llei 39/2015, de procediment administratiu, per tal que les TIC’s i l’administraciˇ electr˛nica siguin una realitat en el municipi, i l’accÚs dels vilatans a la informaciˇ i la tramitaciˇ administrativa sigui efectiva.

Compartir:Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
^