Notícies
Publicat el 26 de gener de 2017
Ja està operativa la plataforma de tramitació electrònica

ETRAMJa està operativa la plataforma de tramitació digital, mitjançant la qual els vilatans podran presentar de forma electrònica instàncies, propostes i suggeriments, i demanar cita amb càrrecs electes i tècnics. Aquesta funció es troba en l’apartat del web municipal de la seu electrònica (tràmits) https://www.seu-e.cat/web/arenysdemunt 

Així mateix, està en funcionament el tauler electrònic https://tauler.seu.cat/inici.do?idens=800760009, la web de transparència (dins el web municipal www.arenysdemunt.cat), i s’estan realitzant notificacions electròniques.

El Ple  de l’Ajuntament d’Arenys de Munt, en data de 12 de novembre de 2015, va aprovar l’ordenança d’administració electrònica. Des de llavors, ha treballat i continua treballant en l’aplicació de la Llei 11/2007, de 22 de juny, d'accés electrònic dels ciutadans i les ciutadanes als serveis públics, i de la Llei 39/2015, de procediment administratiu, per tal que les TIC’s i l’administració electrònica siguin una realitat en el municipi, i l’accés dels vilatans a la informació i la tramitació administrativa sigui efectiva.

Compartir:Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
^