Notícies
Publicat el 2 de febrer de 2017
III Cicle de Passejades per a la Gent Gran 2016-2017: Passejada a Sant Fruitós del Bages

Passejada Sant FruitósEl proper dimecres 22 de febrer es celebrarà la passejada a Sant Fruitós del Bages, dins el III Cicle de Passejades per a la Gent Gran. L'autocar sortirà a 1/4 de 9 del matí des del pont de la Riera. El recorregut de la passejada serà per Sant Benet de Bages, Món Sant Benet, Les Brucardes i l'Ermita de Sant Sebastià. 

El preu és de 7 euros per passejada amb autocar i inclou el guia i l'assegurança. Per a les inscripcions us podeu dirigir a l’OAV de l’Ajuntament, de dilluns a divendres de 2/4 de 9 del matí a 2/4 de 3 del migdia, i dimarts i dijous de 2/4 de 5 a les 7 de la tarda.

El III Cicle de Passejades per a la Gent Gran 2016-2017 és un projecte de les regidories d’Esports i Gent Gran de l’Ajuntament d’Arenys de Munt, que compta amb el suport de la Diputació de Barcelona. Enguany el projecte és compartir passejades amb els altres tres municipis que estan al mateix grup que Arenys de Munt. Les dates de les següents passejades són:

- Dimecres 15 de març de 2017: Arenys de Munt
- Dimecres 19 d’abril de 2017: Hostalets de Pierola

Hi haurà, a més, una sortida final de cloenda en un indret que es dirà més endavant.

Les passejades seran des de les 9 del matí a les 5 de la tarda i estan adreçades a persones a partir de 60 anys que es trobin en bones condicions físiques, ja que les caminades són d’entre 3 i 4 hores.

El preu és de 7 euros per passejada amb autocar i inclou el guia i l'assegurança, excepte la d'Arenys de Munt que només es pagarà l'assegurança. Prèviament s’haurà de formalitzar una única inscripció que cobrirà les despeses de l’assegurança (2 euros).

Al final del cicle cada participant obtindrà un diploma i, si l’assistència és d’un mínim d’un 80%, un carnet com a participant.

A continuació us mostrem algunes fotografies de la Passejada a Hostalets de Pierola.

Compartir:Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
^