NotÝcies
Publicat el 2 de febrer de 2017
Neix la marca "Producte d'Arenys"
El proper 21 de febrer es presenta en societat la marca “Producte d'Arenys

Producte Arenys


"Producte d'Arenys" neix amb l’objectiu de posar en valor els productes de proximitat d'Arenys de Munt i Arenys de Mar, fomentar el consum de productes de qualitat quil˛metre zero, i potenciar, en la seva primera fase d’implementaciˇ, l’activitat del sector primari dels dos Arenys, per˛ que ampliarÓ el seu radi d’actuaciˇ a altres Ómbits econ˛mics locals com sˇn la restauraciˇ, el comerš i els serveis.


Un projecte mancomunat entre els dos Arenys
La marca "Producte d'Arenys" Ús una estratŔgia que pretÚn conjugar complicitats i colĚlaboracions entre els diferents productors locals, el sector serveis i el comerš, amb el suport dels ajuntaments per a divulgar i promoure els beneficis i avantatges del consum dels productes dels dos Arenys, aixÝ com potenciar projectes d'economia social i cooperativa de diferents sectors econ˛mics locals.

Una estratŔgia que aspira a dinamitzar el sector primari, comerš i serveis locals
L’estratŔgia “Producte d’Arenys” aspira a aglutinar l’oferta de productes i serveis de qualitat de l’Ómbit territorial dels dos Arenys, posant en valor all˛ que diferencia el producte local respecte els productes estandaritzats que es poden trobar a les grans superfÝcies comercials. L’horta, elaborats, gastronomia, artesania, oferta turÝstica i patrimoni hist˛ric i cultural dels dos Arenys es podran beneficiar d’una major visibilitat amb el suport d’una estratŔgia que respon a una alianša p˙blic-privada dels dos municipis.

Aquest projecte mancomunat aposta per un model productiu que vetlla pel producte singular, la preservaciˇ del territori i la potenciaciˇ del comerš i serveis de qualitat. "Producte d’Arenys" esdevÚ una oportunitat per posar en valor el patrimoni hist˛ric, arquitect˛nic i cultural dels dos Arenys, que es complementa amb una Ómplia oferta esportiva i d’oci.

En una primera fase d'implantaciˇ, la marca "Producte d'Arenys" se centrarÓ en el sector primari amb la colĚlaboraciˇ de la Cooperativa AgrÓria L'Aranyˇ, per a continuar avanšant en altres sectors econ˛mics locals (comerš i serveis).

Els criteris per ser "Producte Arenys"
Els productors locals que vulguin gaudir del segell "Producte d'Arenys" han de tenir domicili fiscal en un dels dos municipis, disposar del segell oficial de venda directa o circuit curt, pertÓnyer a alguna cooperativa local que vetlli per impulsar la defensa i protecciˇ del territori, elaborar i/o produir producte singular, o generar llocs de feina a persones dels dos municipis.

La presentaciˇ de la marca amb la participaciˇ de la Fundaciˇ AlÝcia
La presentaciˇ de la marca "Producte d'Arenys" davant dels mitjans de comunicaciˇ es farÓ el dimarts 21 de febrer al matÝ, a l'Hotel Vila Arenys, i tindrÓ la participaciˇ del director general de la Fundaciˇ AlÝcia, Antoni MassanÚs, destacat expert en el camp de la gastronomia.

"Producte d'Arenys" Ús una acciˇ liderada per les regidories de Promociˇ Econ˛mica dels ajuntaments d'Arenys de Munt i Arenys de Mar, amb la colĚlaboraciˇ de la Cooperativa AgrÓria L’Aranyˇ i la Diputaciˇ de Barcelona.

Compartir:Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
^