Notícies
Publicat el 8 de febrer de 2017
El Ministerio de Indústria atén incidències en la recepció del senyal de televisió

Llega800
 Llega800
Des del començament d'any s’estan establint a Arenys de Munt operadors de serveis de telefonia 4G, ocupant freqüències que fins ara utilitzaven els canals de televisió digital. Aquestes actuacions, en alguns casos, poden comportar afectacions en la recepció de senyal de televisió.

El Ministerio de Industria, Energía y Turismo espanyol ha posat a disposició dels municipis afectats un procediment d’actuació per solucionar aquests problemes i vol garantir que les molèsties als ciutadans siguin les mínimes i gratuïtes.

Per diagnosticar el problema i sol·licitar l’actuació és imprescindible posar-se en contacte amb l’empresa Llega800 al telèfon 900 833 999 o bé des del seu web www.llega800.es

Llega800 és el servei que el Ministerio ha posat a disposició per informar i solucionar les incidències. A petició de l’Ajuntament l’empresa ha explicat que l’afectació als veïns d’Arenys de Munt no és greu ni generalitzada, però a la vista de les nombroses trucades que el servei d’atenció al vilatà està rebent, Llega800 s’ha compromès a treballar de manera especialment dedicada en casos que afectin a veïns i veïnes amb necessitats específiques.

Podeu descarregar-vos aquí el tríptic informatiu

Compartir:Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
^