Notícies
Publicat el 16 de febrer de 2017
L'Associació de Puntaires d'Arenys de Munt guardonada a la 7a Trobada de Puntaires de Santa Eulàlia

Trobada Puntaires BarcelonaLa Mestra Puntaire de l’Associació de Puntaires d’Arenys de Munt, Sra. M. Dolors Garcia, va rebre el premi a la Punta Clàssica de més qualitat el passat 12 de febrer a la 7a Trobada de Puntaires de Santa Eulàlia, que es celebra dins la Festa Major d’Hivern de Barcelona, entre el carrer Portal de l’Àngel i el carrer dels Arcs.

L’organització va atorgar dos premis més, a la Punta Contemporànea mes original i a la Taula més ben guarnida. Totes tres guanyadores vàren ser rebudes per l’Alcalde de Barcelona en funcions, Sr. Jaume Collboni, que els hi va fer entrega dels premis.

Trobada Puntaires Barcelona  Trobada Puntaires Barcelona  Trobada Puntaires Barcelona

Compartir:Comparteix al FacebookCompartir a Twitter

RSS DESTAQUEM

El proper 26 de maig de 2019 se celebraran les eleccions municipals a Arenys de Munt i arreu. Els ciutadans i ciutadanes que ho desitgin podran exercir els seus drets polítics i podran votar per elegir els seus representants al Ple municipal.

Les persones estrangeres ciutadanes de la Unió Europea han de manifestar la seva voluntat de votar fins al 30 de gener fent la gestió a l'Oficina d´Atenció de la Vila de l'ajuntament d'Arenys de Munt o per internet a https://sede.ine.gob.esLlegir +

^