Notícies
Publicat el 20 de febrer de 2017
Informat el Consell del Poble dels acords presos per la comissió del Multireferèndum

Consell del Poble febrer 17El passat divendres 17 de febrer es va realitzar la reunió extraordinària del Consell del Poble, on membres de la comissió del Multireferèndum van informar sobre els acords presos fins a aquesta data.

Els acords consensuats en aquesta comissió, formada per un representant de cada partit polític i un representant del Consell del Poble, són els següents:

- El Multireferèndum tindrà lloc diumenge 7 de maig i es votarà únicament de forma presencial.
- S’organitzarà seguint la Llei de Consultes catalana i podran votar els majors de 16 anys.
- La votació es durà a terme a la Sala Municipal, de les 9 del matí a les 8 del vespre.
- El pressupost per a la consulta és de 6.000€.
- Els cinc temes a consultar són: l’escut d’Arenys de Munt, la Riera per a vianants, els aparcaments de pagament, el pont de la Riera, i destinar l’Escola Sant Martí a usos municipals.

La comissió creada pel Multireferèndum té previst continuar treballant amb assessorament legal per establir el procediment i formular les preguntes, que seran redactades per experts. En el Consell del Poble també es va debatre sobre l’oportunitat o no de preguntar sobre la bandera espanyola a la façana de l’Ajuntament.

En la propera reunió de la comissió es treballarà per consensuar els percentatges mínims de participació per tal que els resultats siguin vinculants, i sobre la difusió i la campanya, entre d’altres.

En aquesta sessió del Consell del Poble oberta a la participació es va donar la benvinguda a cinc nous membres. Des del govern municipal es fa una crida a totes els arenyencs i les arenyenques interessats i interessades en els temes de la vila, per a què se sumin com a membres del Consell del Poble. En la propera reunió del Consell també s’acordarà una nova dinàmica de funcionament que vol prioritzar donar la veu a la ciutadania.

Compartir:Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
^