Notícies
Publicat el 20 de febrer de 2017
Últimes notícies del Club de Patinatge Artístic d'Arenys de Munt

Judith MartínezEl cap de setmana de l’11 i 12 de febrer, a Llicà de Vall, es va celebrar la Preselecció del Campionat de Barcelona de patinatge artístic en categoria juvenil. La patinadora del C.P.A. Arenys de Munt, Judith Martínez, es va classificar per al Campionat de Barcelona Juvenil B.

El cap de setmana del 18 i 19 de febrer, la patinadora del C.P.A. Arenys de Munt en categoria infantil, Mireia Martínez, va participar en la seva segona tecnificació del CAR de Sant Cugat per la Federació Catalana de Patinatge Artístic, amb l’entrenadora Mònica Delli.

El diumenge 19 de febrer, les patinadores Ayelen Rodríguez i Joana Samper del C.P.A Arenys de Munt es van presentar a proves de nivell. La Joana Samper es va presentar a la categoría CERTIFICAT i va aprovar l'examen aconseguint un 5.3. L’Ayelen es va presentar a INICIACIÓ A i va assolir el nivell amb èxit.

Iria MartínezEl diumenge 19 de febrer, la patinadora del C.P.A. Arenys de Munt, Iria Martínez, va participar en la Preselecció Cadet per al Campionat de Barcelona que es va celebrar a St. Vicenç de Torelló. L’Iria va quedar en 2a posició, aconseguint així una plaça per al Campionat de Barcelona Cadet A.

Des del govern municipal es vol felicitar les patinadores, els seus entrenadors/es, i els representants del C.P.A d’Arenys de Munt, per aquests èxits tan treballats i merescuts.

Judith Martínez  Ayelen i Joana  Ayelen i Joana  Mireia Martínez Mireia Martínez

Compartir:Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
^