Notícies
Publicat el 6 de març de 2017
Campanya de mediació amb els propietaris d'habitatges buits a Arenys de Munt

Habitatges buitsDurant les properes setmanes, i un cop realitzat l’estudi d’habitatges buits del casc urbà, l’Associació Vincle i la Consultora Daleph iniciaran la fase de mediació amb els propietaris particulars d’aquests habitatges, per tal d’aconseguir que els lloguin a preus assequibles mitjançant la Borsa de Lloguer.

La incorporació dels habitatges a la Borsa de Lloguer és completament voluntària per part del propietari. Per part de l’ajuntament se’ls hi ofereixen una sèrie d’avantatges per tal d’incentivar-los a participar en el projecte:

o Assegurança multirisc.
o Descompte 90% de l’IBI.
o Seguiment per part dels serveis municipals amb visites periòdiques al domicili.
o Assegurança d’impagament de la quota del lloguer.
o 100€ de subvenció mensual en la quota del lloguer.

En un primer pas s’ha realitzat una tramesa de correu als propietaris d’habitatges desocupats. Durant les properes setmanes una tècnica de l’Associació Vincle es posarà en contacte telefònicament amb els mateixos, per tal d’explicar els detalls del projecte i les avantatges de llogar el seu habitatge amb la Borsa de Lloguer.

Per a qualsevol dubte o informació podeu contactar al telèfon dels serveis socials municipals 937937710 o al mòbil 618441965.

Compartir:Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
^