Notícies
Publicat el 8 de març de 2017
El Conseller d'Interior, Jordi Jané, signa el Llibre d'Honor de l'ajuntament d'Arenys de Munt

Visita consellerEl 7 de març el conseller d'Interior de la Generalitat de Catalunya ha visitat la casa consistorial, ha signat el Llibre d’Honor, i s'ha reunit amb el govern municipal. Jordi Jané ha estat rebut a l’ajuntament pel conjunt del consistori i per representants de la Policia Local, els Mossos d'Esquadra i el cos de Bombers de la Generalitat.

Les paraules que l’Honorable conseller ha deixat escrites al Llibre d'Honor són: “Arenys de Munt, vila que guarda -a l'igual que l'Arboç- la tradició de les puntes de coixí, ha esdevingut també un municipi pioner en l'exercici del dret a decidir el nostre futur en llibertat. Gràcies pel vostre compromís i per l'impuls d'una Catalunya que volem més lliure, pròspera i segura”.

Visita conseller

Des del govern municipal es va obsequiar al conseller amb pastís de relleno, un producte impulsat per l'APAAM, guanyador d'una de les subvencions en l'àmbit de comerç el 2015. Acabat l’acte a la casa consistorial, el conseller d'Interior acompanyat de l’alcalde d’Arenys de Munt, Joan Rabasseda, i el regidor de Seguretat, Àngel Castillo, ha presidit la Junta Local de Seguretat a la sala de Plens de la masia de Can Borrell.

 
El conseller ha destacat els bons indicadors de seguretat d'Arenys de Munt i ha posat en valor que el municipi es troba més de la meitat per sota de la mitjana de Catalunya, amb 30,2 fets per 1.000 habitants.

Visita conseller  Visita conseller  Entrega del pastís del relleno  Conseller amb el pastís del relleno

Compartir:Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
^