Notícies
Publicat el 9 de març de 2017
III Cicle de Passejades per a la Gent Gran 2016-2017: Passejada per Arenys de Munt

Arenys de MuntEl proper dimecres 15 de març es celebrarà la passejada per Arenys de Munt, dins el III Cicle de Passejades per a la Gent Gran. L'esmorzar serà a 2/4 de 10 del matí a la Sala Municipal. El recorregut de la passejada serà per l’entorn del Parc de Can Jalpí finalitzant amb una visita guiada al Castell Jalpí.

Després de la passejada es celebrarà el dinar popular a la Sala Municipal. Els participants d’Arenys de Munt podran deixar guardat el dinar a la Sala al matí.

El preu és de 2 euros per a l'assegurança. Per a les inscripcions us podeu dirigir a l’OAV de l’Ajuntament, de dilluns a divendres de 2/4 de 9 del matí a 2/4 de 3 del migdia, i dimarts i dijous de 2/4 de 5 a les 7 de la tarda.

El III Cicle de Passejades per a la Gent Gran 2016-2017 és un projecte de les regidories d’Esports i Gent Gran de l’Ajuntament d’Arenys de Munt, que compta amb el suport de la Diputació de Barcelona. Enguany el projecte és compartir passejades amb els altres tres municipis que estan al mateix grup que Arenys de Munt. La data de la següent passejada és:

- Dimecres 19 d’abril de 2017: Hostalets de Pierola

Hi haurà, a més, una sortida final de cloenda en un indret que es dirà més endavant.

Les passejades seran des de les 9 del matí a les 5 de la tarda i estan adreçades a persones a partir de 60 anys que es trobin en bones condicions físiques, ja que les caminades són d’entre 3 i 4 hores.

El preu és de 7 euros per passejada amb autocar i inclou el guia i l'assegurança, excepte la d'Arenys de Munt que només es pagarà l'assegurança. Prèviament s’haurà de formalitzar una única inscripció que cobrirà les despeses de l’assegurança (2 euros).

Al final del cicle cada participant obtindrà un diploma i, si l’assistència és d’un mínim d’un 80%, un carnet com a participant.

Compartir:Comparteix al FacebookCompartir a Twitter

RSS DESTAQUEM

El proper 26 de maig de 2019 se celebraran les eleccions municipals a Arenys de Munt i arreu. Els ciutadans i ciutadanes que ho desitgin podran exercir els seus drets polítics i podran votar per elegir els seus representants al Ple municipal.

Les persones estrangeres ciutadanes de la Unió Europea han de manifestar la seva voluntat de votar fins al 30 de gener fent la gestió a l'Oficina d´Atenció de la Vila de l'ajuntament d'Arenys de Munt o per internet a https://sede.ine.gob.esLlegir +

^