Notícies
Publicat el 13 de març de 2017
Convocatòria per al Consell d'Urbanisme i de la Riera per demà dimarts

Consell Urbanisme i de la RieraEl dimarts 14 de març, a les 7 del vespre, se celebrarà a la Sala Municipal el primer Consell d'Urbanisme i de la Riera de l'any 2017. Els principals temes que es tractaran en aquest consell són els relacionats amb la licitació de l'obra d'urbanització de la Riera en el tram Bellsolell-Rasa, el resultat del procés participatiu sobre els escocells, el Pla Especial i Catàleg del Patrimoni Històric, Arquitectònic i Ambiental, i les obres a l'espai públic en curs i planificades.

Els membres del Consell d’Urbanisme van rebre la convocatòria el passat dia 8 de març, i des de la regidoria d’Urbanisme i la regidoria d’Espai Públic es convida a tots els arenyencs i arenyenques interessats en conèixer de primera mà els temes que figuren a l’ordre del dia a participar-hi.

Actualment ja està en marxa el procés per a contractar les obres d’urbanització superficial de la Riera, el Pla Especial i Catàleg del Patrimoni es troba en el període d’exposició pública, i s’estan executant obres a la pista de l’Escola Sant Martí i a l’Esplai.

Compartir:Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
^