Notícies
Publicat el 17 de març de 2017
150 persones participen a la passejada per Arenys de Munt

Passejada Arenys de Munt150 persones van participar dimecres 15 de març a la passejada per Arenys de Munt, inclosa dins el III Cicle de Passejades per a la Gent Gran 2016-2017 que ofereix la regidoria de Gent Gran de l’Ajuntament d’Arenys de Munt conjuntament amb la Diputació de Barcelona.

En aquest III Cicle de Passejades per a la Gent Gran 2016-2017, Arenys de Munt comparteix grup amb els municipis de Sant Fruitós del Bages, Martorell i Hostalets de Pierola.

La passejada ha recorregut el Parc de Can Jalpí, durant uns 6 quilòmetres aproximadament, fins al Castell Jalpí, on ha tingut lloc una visita guiada. La jornada ha finalitzat amb una dinar de tots els participants a Sala Municipal, amenitzat per l’Escola de Dansa La Riera.

Passejada Arenys de MuntL’última passejada del cicle tindrà lloc el proper 19 d’abril a Hostalets de Pierola. Hi haurà, a més, una sortida final de cloenda en un indret que es dirà més endavant.

Les passejades són des de les 9 del matí a les 5 de la tarda i estan adreçades a persones a partir de 60 anys que es trobin en bones condicions físiques, ja que les caminades són d’entre 3 i 4 hores.

El preu és de 7 euros per passejada amb autocar i inclou el guia i l'assegurança. Prèviament s’haurà de formalitzar una única inscripció que cobrirà les despeses de l’assegurança (2 euros).

Passejada Arenys de MuntAl final del cicle cada participant obtindrà un diploma i, si l’assistència és d’un mínim d’un 80%, un carnet com a participant.

Per a les inscripcions us podeu dirigir a l’OAV de l’Ajuntament, de dilluns a divendres de les 9 del matí a les 2 del migdia.

Compartir:Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
^