Notícies
Publicat el 20 de març de 2017
Evolució de l'atur al mes de febrer del 2017


Evolució nombre aturatsAl febrer de 2017 l’atur registrat al municipi ha pujat en 21 persones. Aquest mes hi ha 522 persones aturades.

Tot i aquesta important pujada, si es compara amb les dades del mes de febrer de 2016 (càlcul interanual) hi ha 52 persones menys aturades que aleshores.

Aquest fet sorprèn donat que al llarg de l’any 2016 i el primer mes del 2017, la tendència de l’atur a Arenys de Munt ha estat de baixada progressiva. Caldrà observar si aquesta pujada del mes de febrer és puntual o si es manté els propers mesos, trencant-se així l’evolució positiva dels darrers 13 mesos.

Taxa atur febrer 2017

Observant les dades d’atur dels àmbits territorials del nostre context, l’atur ha baixat al total de Catalunya i a la demarcació de Barcelona.

Però al Maresme hi ha més aturats que el mes passat, del total dels 30 municipis que conformen la comarca, a 17 ha pujat el nombre d’aturats; a 2 s’ha mantingut estable; i només a 11 ha baixat. Cal tenir en compte que hi ha 11 municipis de la comarca que tenen taxes superiors a la d’Arenys de Munt la qual cosa fa pujar la mitjana d’atur del Maresme.

La taxa d’atur municipal del febrer està per sobre de la taxa catalana i de la taxa provincial i és inferior a la comarcal.

Variació mensual del nombre d’aturats de l’any 2014 endavant:

Taula anual atur

Compartir:Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
^