Notícies
Publicat el 20 de març de 2017
3a Trobada de Big Bands a Arenys de Munt

Trobada Big BandsEl passat dissabte 11 de març unes 300 persones van omplir la Sala Municipal per gaudir del concert de Big Bands.

Hi van participar la Big Band de l’Escola de Música Josep Carbó de Santa Coloma de Farners, la Latin Band de l’Escola Municipal de Música de Rubí i les Big Band Menuts i Remenuts de les Escoles de Música d’Arenys de Munt i d’Arenys de Mar.

Des de la regidoria d’Ensenyament es vol destacar l’alt nivell dels estudiants de música que hi van participar i la implicació i entusiasme de les Escoles de Música i dels seus professors.

Trobada Big BandsL’ajuntament d’Arenys de Munt va obsequiar els pobles convidats amb un monument a la independència com a record per haver assistit a la trobada i en acabar el concert, es va oferir als nois i noies un berenar.

Trobada Big Bands

Compartir:Comparteix al FacebookCompartir a Twitter

RSS DESTAQUEM

El proper 26 de maig de 2019 se celebraran les eleccions municipals a Arenys de Munt i arreu. Els ciutadans i ciutadanes que ho desitgin podran exercir els seus drets polítics i podran votar per elegir els seus representants al Ple municipal.

Les persones estrangeres ciutadanes de la Unió Europea han de manifestar la seva voluntat de votar fins al 30 de gener fent la gestió a l'Oficina d´Atenció de la Vila de l'ajuntament d'Arenys de Munt o per internet a https://sede.ine.gob.esLlegir +

^