Notícies
Publicat el 20 de març de 2017
Dotze actuacions a l'espai públic presentades al Consell d'Urbanisme

Consell Urbanisme i de la RieraEn el Consell d’Urbanisme i de la Riera celebrat el passat 14 de març de 2017 el punt sobre el Pla Especial i Catàleg del Patrimoni Històric, Arquitectònic i Ambiental, que actualment es troba en exposició pública, va ser un dels que va generar més interès entre els veïns i veïnes propietaris d’algun dels 299 elements catalogats i, també entre els membres del consell. Respecte a la licitació de l'obra d'urbanització de la Riera en el tram Bellsolell-Rasa es van explicar calendaris i les millores que puntuaran per a l’adjudicació de l’obra. I també es presentà l’obra de consolidació de les esculleres i estabilització de la llera de la riera a la zona de davant del poliesportiu de Can Zariquei que es començarà properament.

El regidor d’Espai Públic, Àngel Castillo, va explicar la dotzena d’actuacions realitzades a l’espai públic d’Arenys de Munt en els últims mesos, a Can Jalpí, al rial de l’Horteta, a l’Escorxador, a la coberta del Mercat Municipal, etc. i, també, les actuacions planificades. En aquest punt de l’ordre del dia també es van recollir diverses peticions dels membres del consell.

En relació al projecte per a l’arranjament dels escocells de sorra del tram de riera urbanitzat, l’alcalde i regidor d’Urbanisme, Joan Rabasseda, va recordar que l’opció més votada en el procés participatiu va ser la idea “Terrassa pública” i que en el proper Consell d’Urbanisme es tancarà el projecte a partir del resultat de la votació dels membres del consell i dels arenyencs i arenyenques que vulguin participar en la votació presencial que s’hi durà a terme. La documentació presentada en el Consell d’Urbanisme i de la Riera del passat 14 de març es pot consultar clicant aquí 

Compartir:Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
^