Notícies
Publicat el 23 de març de 2017
5 d'abril, Jornada sobre la Celiaquia a Arenys de Munt

Jornada CeliaquiaEl dia 5 d’abril, a les 7 de la tarda a la Masia de Can Borrell, tindrà lloc la Jornada sobre la Celiaquia a càrrec del Dr. Amadeu Roca. L’objectiu d’aquesta jornada és donar visibilitat al col·lectiu de celíacs i sensibilitzar i eliminar barreres socials, per tal d’aconseguir la millora de la qualitat de vida del col·lectiu.

El doctor Amadeu Roca és llicenciat en Medicina i Cirurgia per la Universitat Autònoma de Barcelona, metge especialista en Pediatria i àrees específiques. Format en Gastroenterologia Pediàtrica a la Unitat de Gastroenterologia Pediàtrica de l’Hospital Sant Joan de Déu, actualment també treballa com a metge adjunt del servei de Pediatria dels hospitals de la Corporació de Salut del Maresme i La Selva. Membre de la Societat Catalana de Pediatria, de l’Acadèmia de Ciències Mèdiques de Catalunya i Balears, de la Asociación Española de Pediatra, de la Sociedad Española de Gastroenterologia, Hepatologia y Nutrición Pediátrica, i del grup de treball de Gastroenterologia de la Societat Catalana de Pediatria. És autor de diversos articles publicats en revistes nacionals com internacionals.

Per a més informació sobre la Celiaquia podeu consultar aquest informe de l’Associació de Celíacs de Catalunya.

Aquesta jornada està organitzada per la regidoria de Sanitat de l’Ajuntament d’Arenys de Munt i l’Associació de Celíacs de Catalunya.

Compartir:Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
^